De Klussenier Tiago Nunes Vicente
De Klussenier Tiago Nunes Vicente

Leidseweg 403
2253 JD Voorschoten

Dien uw offerte-aanvraag in   

071 887 12 80
06 1423 1421
tiagonunesvicente@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 59311754

Even voorstellen

Mijn naam is Tiago Nunes Vicente en ik woon met veel plezier Voorschoten. Voor de omgeving Sassenheim, Den Haag en Zoetermeer en natuurlijk Wassenaar, Leiden en Voorschoten ben ik beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in uw woning.

Jarenlang was ik werkzaam bij een aannemersbedrijf in Voorschoten. Bij dit bedrijf heb ik erg veel ervaring opgedaan met verbouwen en renoveren van woningen. Daarnaast heb ik de opleiding tot assistent uitvoerder goed afgerond. Naast mijn werk was ik altijd aan het klussen bij familie en bekenden. Ik heb onder andere mijn eigen huis en de woning van mijn broer compleet verbouwd.

U kunt voor alle werkzaamheden in en rond uw woning bij mij terecht. Door mijn ervaring kan ik iedere verbouwing realiseren, denk hierbij aan het plaatsen van keukens, badkamers, timmerwerk of een complete zolderverbouwing inclusief dakkapel.

Niet alleen zorg ik voor de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden, ik verzorg alles rondom de verbouwing. Mocht u een groot project tot uitvoering willen brengen dan kan ik mijn collega Klusseniers inschakelen. Ik blijf wel verantwoordelijk en realiseer de opdracht vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Ik sta voor Vertrouwd verbouwen, kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Mijn werkwijze is zorgvuldig en netjes. U mag van mij verwachten dat ik mijn werkplek netjes achterlaat.

Hebt u een verbouwing gepland, renovatiewerk op stapel staan of een reparatie die gedaan moet worden? U kunt gerust contact met mij opnemen om de mogelijkheden door te nemen. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...